Over Pluk

Pluk de Nannie is een bemiddelingsbureau gespecialiseerd op het gebied van kinderopvang. Een gezinsleven combineren met werk kan uitdagend zijn: op beide vlakken wil je het beste eruit halen.
Een nannie aan huis kan de ideale oplossing zijn. Pluk biedt nannies die met liefde gezinnen op de juiste manier ondersteunen.

Pluk verzorgt op basis van het profiel van het gezin en de nannie een passende match. Naast het aanwezig zijn voor uw kinderen zal de nannie ook dagelijkse taken in huis verzorgen. Pluk zorgt voor lieve, ondernemende, enthousiaste en zelfstandige nannies voor uw kinderen.

Pluk biedt:

  • Rust in het gezinsleven met hulp in de organisatie thuis, zoals het van school halen van jullie kind(eren), koken en opruimen.
  • Een liefdevolle, zorgzame en deskundige nannie die zorgvuldig wordt geselecteerd op basis van opleiding, CV, referenties en gesprekken om zo de kwaliteit maar ook het vertrouwen in Pluk te waarborgen.

 

Team Pluk

Marie-Claire van der Steen
Oprichtster Pluk

In 2015 startte Marie-Claire van der Steen met Pluk de Amsterdamsche Nannie. Na het volgen van een SPW 4 opleiding (kinderopvang) en de PABO (lerarenopleiding) is Marie-Claire gaan oppassen bij een gezin met 3 fantastische kinderen in Amsterdam Oud-Zuid. Eenmaal hier werd duidelijk hoe lastig het is voor veel ouders om een lieve, betrouwbare oppas te vinden voor hun kids. Hier ontstond dan ook het idee; een bemiddelingsbureau op het gebied van kinderopvang aan huis.

Merel Bas
Mede-eigenaar/Marketing en communicatie

In 2016 is Merel Bas via Pluk de Nannie (parttime) gaan oppassen bij gezinnen in Amsterdam, maar al gauw kwam ze erachter dat de bedrijfsvoering van Pluk haar erg trok en de ambitie om Pluk uit te bereiden, met Marie-Claire, er was. Merel haar achtergrond is marketing en communicatie, zij heeft 7 jaar lang een crowdfundingplatform voor topsporters gerund en is nu (parttime) werkzaam als accountmanager.

Pascal Ummels
Strategisch adviseur

Samen vormen wij een mooi dynamisch team!

 

Pluk is een bemiddelingsbureau, geen geregistreerd gastouderbureau.
U komt dus niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.